English
نام کاربری
رمز عبور
ثبت نام | فراموشی رمز عبور
 

ویزای برزیل

 
مدارک لازم:
مدارک لازم جهت اخذ ویزای برزیل:
اصل گذرنامه(7 ماه اعتبار)
• 3 قطعه عکس(4*6)رنگی
آدرس محل کار و منزل + تلفن مسافر به طور کامل و دقیق
ترجمه انگلیسی شناسنامه با تائید وزارت امور خارجه
ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به کار (روز نامه رسمی، پروانه کسب، پروانه مطب و … در گواهی اشتغال به کار باید نام مسافر، سمت شغلی مسافر، میزان حقوق دریافتی، تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ پرواز ذکر شود) با تائید وزارت امور خارجه
ترجمه انگلیسی گواهی بازنشسستگی با تائید وزارت امور خارجه
ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به تحصیل با تائید وزارت امور خارجه
پرینت انگلیسی حساب بانکی 6 ماه گذشته با مهر و امضا بانک ترجمه انگلیسی اسناد ملکی با تائید وزارت امور خارجه
ترجمه رضایتنامه محضری اجازه پدر برای فرزندان زیر 18 سال همراه در گذرنامه مادر با تائید وزارت امور خارجه
اصل و کپی تائیدیه رزرواسیون هتل در برزیل
اصل بلیط ok
کل هزینه روادید.
 

نظرسنجی

کدام کشور را ترجیح می دهید؟
برزیل
پرتغال
فرانسه
کانادا

تماس با ما

    تلفن: 87186 - 021
     آدرس: تهران- میدان آرژانین - جنب مرکز خرید آفریقا - پلاک 22 - طبقه اول
    ایمیل: info@goldistravels.ir
    کدپستی: 1936814111