English
نام کاربری
رمز عبور
ثبت نام | فراموشی رمز عبور
 

ویزای کشورهای عضو شنگن

اخذ ویزای شنگن:
مدارک لازم:
تکمیل فرم مشخصات فردی
فتو کپی شناسنامه از صفحات 1 و 2.
 اصل و فتوکپی کارت ملی.
ارائه ضمانت بازگشت الزامی است.
اصل گذرنامه باطل شده ( در صورت وجود(
برای افراد محصل، گواهی اشتغال به تحصیل الزامی است.
 2 قطعه عکس 4×3 رنگی، زمینه سفید و کاملاً از رو به رو.
در روز مصاحبه به همراه داشتن اصل مدارک الزامی می باشد.
اصل گذرنامه معتبر امضاء شده با 7 ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور
فتوکپی از صفحات مشخصات و اعتبار گذرنامه برای بخش فروش.
رضایت نامه پدر و مادر جهت سفر فرزندان زیر 18 سال.
برای خانم های خانه دار گواهی اشتغال به کار همسر الزامی است.
گواهی اشتغال به کار یا روزنامه رسمی یا پروانه کسب به نام مسافر.
 فتوکپی از صفحه مشخصات گذرنامه و ویزاهای 3 سال گذشته از جمله ویزاهای شنگن.
 در گواهی اشتغال به کار باید نام و سمت مسافر ، میزان درآمد و تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ تور ذکر شده باشد. همراه با مهر و امضاء توسط شخصی غیر از مسافر بر روی سر برگ شرکت.
 کسانی که فقط گواهی شغلی ارائه می دهند لیست 6 ماهه گذشته بیمه اجتماعی با مهر و امضاء الزامی است.
برای افراد بازنشسته، حکم بازنشستگی یا کارت بازنشستگی و یا آخرین فیش حقوقی الزامی است.
 پرینت حساب جاری بانکی 3 ماه گذشته با مهر و امضاء (توسط بانک(
 با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور ، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما مدارک دیگری نیز درخواست نماید.
 
كشورهای عضو فضای شنگن كه دارندگان ویزای شنگن میتوانند آزادانه درآنها تردد كنند: 
آلمان، اتریش، بلژیك، دانمارك، اسپانیا، استونی، فنلان، فرانسه، یونان، مجارستان، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوگزامبورگ
مالت، هلند، لهستان، پرتغال، اسلوونی، اسلووکی، سوئد، جمهوری چک

نظرسنجی

کدام کشور را ترجیح می دهید؟
برزیل
پرتغال
فرانسه
کانادا

تماس با ما

    تلفن: 87186 - 021
     آدرس: تهران- میدان آرژانین - جنب مرکز خرید آفریقا - پلاک 22 - طبقه اول
    ایمیل: info@goldistravels.ir
    کدپستی: 1936814111