English
نام کاربری
رمز عبور
ثبت نام | فراموشی رمز عبور
 

مدارک لازم جهت اخذ گذرنامه

 مدارک لازم جهت اخذ گذرنامه
 
 -1تهیه فرم و پوشه گذرنامه وارائه دو برگ رسید ( اداره  پست(
 -2حضور متقاضی الزامی است
 -3اصل و كپی كارت ملی یا كارت موقت یا تائیدیه از ثبت احوال
 -4اصل و كپی تمام صفحات شناسنامه
 -5همراه داشتن كد پستی ده رقمی و آدرس كامل
 -6فیشهای بانك ملی به شماره حساب 2171151301007 به  مبلغ  500000 ریال(مخصوص تهران بزرگ) به اداره گذرنامه و مبلغ 5000 ریال به نام عوارض شهرداری(مخصوص تهران بزرگ(
2 -7قطعه عكس رنگی4*6 با زمینه سفید برای خانمها قرص صورت مشخص و حجاب بدون روتوش بدون آرایش و تمام رخ برای آقایان بدون كلاه-كروات – عینك و زیور آلات- دوشیزگان بالای6سال با حجاب كامل-عكس فرزندان زیر5سال با پیراهن آستین دار الزامی است
 -8رضایت محضری برای بانوان شوهردار و رضایت محضری پدر برای فرزندان كمتر از18سال
 -9اصل طلاقنامه برای خانمهای مطلقه با كپی
 -10اصل و كپی گواهی فوت یا شناسنامه باطله متوفی برای بانوانی كه همسرشان فوت كرده است
 -11ارائه گذرنامه مربوط به چند سال گذشته (سال1374وپس ازآن) با كپی از10صفحه اول و آخرین ورود و خروج
 -12اصل كارت پایان خدمت (ضرورت و احتیاط) یا معافیت برای آقایان و كپی آن
 -13ارئه اصل نامه حفا برای پرسنل شاغل در نیروهای مسلح و بازنشسته شدگان زیر5سال پس از تائید و ممهور به مهر دبیرخانه اداره گذرنامه
 -14داشتن اصل حكم تسویه یا نامه از كانون بازنشستگان یا حكم بازنشستگی برای بازنشستگان نیروهای مسلح بالای5سال
 -15نامه از نظام وظیفه برای دانشجویان آقا الزامی است
 -16مدرك شناسایی عكسدار برای فرزندان زیر15 سال (گواهی اشتغال به تحصیل و در صورت محصل نبودن دفترچه بیمه عكسدار(
 -17شناسنامه عكسدار برای متقاضیانی كه15سال تمام هستند
18- مدارك مورد نیاز برای همراه شامل بندهای3و4و7و16یا17میباشد
  -19 متقاضیانی كه محل تولدشان خارج از كشور میباشد نحوه ورود به ایران و ارائه مدرك ورود به ایران الزامیست
 
مدرک جانبی:
- گواهینامه
- گذرنامه
- مدرک تحصیلی
- استعلام از ثبت احوال
- توضیح در آخر شناسنامه میباشد.
 
* برای متقاضیان خانم جهت اخذ گذرنامه:
- در صورت مجرد و بالای 18 سال بودن نیاز به رضایت پدر ندارد.
- در صورت متاهل بودن ارائه رضایت محضری همسر الزامی باشد ودر صورت داشتن همراه رضایت محضری همسر جهت فرزندان نیاز است.
- در صورت فوت همسر نیاز به ارائه فوت نامه یا شناسنامه باطله همسر می باشد ، در این صورت اگر متقاضی همراه نیز داشته باشد نیاز به ارائه قیم نامه و رضایت قیم دارد.
تذکر: برگه رشد در این صورت کافی نمی باشد.- در صورت مفقود الاثر بودن شوهر متقاضی ملزم به ارائه نامه از دادگستری به تاریخ روز می باشد. این نامه موجب اخذ خروج میشود.
- در صورت مطلقه بودن متقاضی نیاز به ارائه طلاق نامه می باشد.
در مورد طلاق رجعی باید از تاریخ طلاق مدت عده (3ماه ،10روز) بگذرد در غیر اینصورت نیاز به رضایت همسر میباشد.
- زنان مطلقه در صورت داشتن فرزند به عنوان همراه حتماً نیاز به رضایت پدر دارند مگر در طلاق ذکر شده باشد در مورد اجازه خروج فرزند مسئولیت با مادر می باشد.
 
تذکر: حضانت مورد قبول نمی‌باشد.
- جهت اخذ گذرنامه برای متقاضیان زیر 18 سال رضایت پدر الزامی میباشد.
- نوع خروج در رضایت محضری که از همسرمتقاضی اخذ می گردد مشخص می شود ( مکرر یا یکبار) انواع خروجی و مدارک لازم:
 1- خروج دانشجوئی : نیاز به معرفی نامه از وزارت علوم و تحقیقات به تاریخ روز دارد که خروج 62 روزه از تاریخ نامه معاف از عوارض اخذ میگردد.
 2- خروج نظام وظیفه : برای متولدین پسر که به سن مشمولیت رسیده باشند با توجه به اینکه ممنوع الخروج میباشند نیاز است که به اداره نظام وظیفه عمومی مراجعه نموده و نامه نظام وظیفه که دارای تاریخ خروج و تاریخ مراجعه به کشوری باشد ارائه نمایند .ثبت تاریخ نامه و شماره نامه الزامی است.
- مثلاً متولدین 1366 ملزم به ارائه موافقت نظام وظیفه جهت اخذ گذرنامه مجزا یا همراه میباشند (خروج قرمز)
- طلبه های در حال تحصیل که خدمت وظیفه نرفته باشند نیاز به موافقت نظام وظیفه دارند.(آبی)
- کارکنان کشتیرانی در صورت نداشتن تعهد خدمتی 10 ساله نیاز به ارائه موافقت نظام وظیفه دارند (آبی(
  3- خروج مقیمی : متقاضیان مقیم در هنگام اخذ گذرنامه جدید نیاز به ارائه گذرنامه قدیمی خود دارند که در آن اقامت آنان و تاریخ ورود و خروج مشخص گردد.
- هر متقاضی مقیم می تواند تا سه بار از اداره گذر نامه اجازه خروج کسب نماید .و می تواند خروج مقیمی 6 ماهه با عوارض اخذ کند.
در صورتی که متقاضی بیش از 6 ماه در ایران اقامت گرده باشد محل اقامت به ایران تغییر می کند یا متقاضی ملزم به اخذ نامه از وزارت امور خارجه جهت تائید محل اقامت می باشد.
متقاضیان مقیم تنها میتوانند فرزندان زیر 18 سال خود را در گذرنامه مجزا به استناد اقامت پدر یا مادر مقیم گردانند.همسر متقاضی مقیم در گذرنامه مجزا نمیتوانند مقیم باشد.
 4- خروج آبی : برای پسران زیر سن مشمولیت خروج آبی اخذ می گردد و نیاز به نامه حفا یا نامه نظام وظیفه ندارند. متقاضیان نظامی نیاز به ارائه نامه حفا جهت اخذ گذرنامه دارند
نرخ خدمات ارائه شده توسط دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی
تعرفه دفتر خدمات الکترونیک انتظامی جهت گذرنامه مبلغ 55000 ریال می باشد.

نظرسنجی

کدام کشور را ترجیح می دهید؟
برزیل
پرتغال
فرانسه
کانادا

تماس با ما

    تلفن: 87186 - 021
     آدرس: تهران- میدان آرژانین - جنب مرکز خرید آفریقا - پلاک 22 - طبقه اول
    ایمیل: info@goldistravels.ir
    کدپستی: 1936814111